Herään auringonpaisteeseen. Pitkät läpikuultavat verhot liikkuvat raikkaan ilman virratessa vuoteelle. Otan aamun vastaan terassilla luonnon äänien keskellä. Herättelen kehon rauhallisella aamuvoimistelulla.

Aamupala on tuotu pienelle pöydälle. Tuoretta ananasta, vastapuristettua appelsiinimehua, rapeakuorista täysjyväleipää, juustoja, rypäleitä ja teetä maidon kera.  Luen päivän lehden aamiaispöydässä.

Päälle uima-asu ja ilmavat kankaat. Pyörällä kylän läpi kohti rantaa. Mukana hyvä kirja, muistivihko ja paperia. Istun baarin pöytään kirjoittamaan. Ilman lämmettyä pulahdan veteen. Kuivattelen rantatuolilla pyyhkeeseen kääriytyneenä, juttelen tuttavien kanssa ja nautin raikkaista mehuista.

Jos sattuu sateinen päivä, suuntaan museoihin, kylpylään, asioita hoitamaan. Lasten luokse kyläilemään ja auttamaan.

Salaattilounaalle ystävän kanssa. Pyöräily kotiin ja päiväunille. Herättyäni suuntaan harrastusten pariin: kirjoitustöitä, musiikin tekoa, liikuntaa. Sitten juhlavampi asu ylle ja kunnon illalliselle puolison kanssa. Pihviä tai pastaa, viiniä ja jälkiruokaa. Ulos tanssimaan tai musiikkia kuuntelemaan, puoliltaöin kotiin nukkumaan.

LOPPU

Eihän tuohon paljon ole matkaa. Pitäisi vain:
- Olla 30 vuotta lähempänä eläkeikää, voittaa miljoonia Lotosta tai elättää itsensä haahuilulla.
- Sivuuttaa se fakta, että heräät viisi kertaa yössä imettämään. No, se on onneksi ohimenevä elämänvaihe, mutta kyllä näissä lapsissa melko kiinni ollaan vielä pitkään.
- Löytää ilmasto, jossa tuollainen elo olisi mahdollista.
- Lopettaa oma porsastelu ja löytää kohtuus terveellisissä elämäntavoissa.
- Olla itsekkäämpi ja lopettaa martyyriys.